Inicio Actualidad Aquesta setmana acaba el termini de preinscripcions a l’Escola Municipal de Música...

Aquesta setmana acaba el termini de preinscripcions a l’Escola Municipal de Música per al proper curs

L’Escola Municipal de Música Roser Cabanas té obert el termini de preinscripcions per al curs 2023-2024 des del dia 19 d’abril  i  fins el proper 26 d’abril de 2023.  Com l’any anterior, les persones interessades tenen dues vies per presentar els impresos normalitzats i la documentació requerida per formalitzar la preinscripció:

  • On-line: a través de la Seu Electrònica d’aquest Ajuntament. En cas de dubte, podrà realitzar qualsevol consulta al servei d’ajuda OAC 360º mitjançant el telèfon 935 955 093, de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, o mitjançant l’adreça electrònica oac360@aj-cornella.cat.
  • Presencial: la documentació s’haurà de lliurar al Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.
    Es recomana concertar cita prèvia amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 i de 16.30 a 19.30 h. Horari d’atenció del 15 de juny al 15 de setembre de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 i de 16.30 a 19.30 h.

 Descarrega’t el CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ, MATRÍCULA I SORTEIG PÚBLIC PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA ROSER CABANAS 

Formalització de la matrícula: del dia 22 de juny al 3 de juliol de 2023 (ambdós inclosos)

El sorteig de llenguatge musical per al curs vinent serà el 19 de maig a les 15.30 hores. Les llistes d’admesos es publicaran el 22 de maig al web de l’Escola Municipal de Música, i el termini de reclamacions serà els dies 22, 23, 24, 25, 26 i 29 de maig de 2023. Les llistes definitives es publicaran el 2 de juny al web de l’escola.

El sorteig d’elecció d’instrument tindrà lloc el 6 de juny a les 15.30 hores. Les llistes d’admesos es publicaran el 8 de juny al web de l’Escola Municipal de Música, i les reclamacions es podran fer els dies 12, 13 i 14 de juny. Les llistes definitives es publicaran el 21 de juny.

El procés de matriculació per al curs vinent tindrà lloc del 22 de juny al 3 de juliol de 2023, i es podrà fer tant en modalitat online com de forma presencial.

WEB DE TRÀMITS

Web de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas

Descàrrega de documents d’autorització de tramitacions


- Te recomendamos -
Artículo anteriorComença a funcionar el nou bus L-22, que connecta el Prat amb Bellvitge
Artículo siguienteCornellà assoleix un 92% d’activació per l’ocupació entre els participants al Projecte ONA
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí