Inicio Actualidad El Fòrum de Treballs de Recerca reconeix els millors projectes de l’alumnat...

El Fòrum de Treballs de Recerca reconeix els millors projectes de l’alumnat de 2n de batxillerat

Esteu aquí

L’esdeveniment arriba a la 20a edició

divendres, 21 abril, 2023 – 12:30


La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Prat i el Servei Educatiu del Prat de Llobregat, amb la col·laboració dels instituts d’ensenyament secundari que imparteixen batxillerat al Prat, organitzen anualment el Fòrum de Treballs de Recerca “Ciutat del Prat”, una mostra dels treballs de recerca de l’alumnat de la ciutat que han estat destacats pel jurat del Fòrum.


El Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa va acollir ahir la 20a edició d’una iniciativa que permet conèixer de primera mà les investigacions de l’alumnat i la seva experiència personal. L’exposició dels treballs va desenvolupar-se en dues taules rodones, una integrada pels treballs reconeguts en l’àmbit humanístic i social i una altra, formada pels treballs guardonats en l’àmbit científic i tecnològic. L’acte promou les habilitats comunicatives i argumentatives de l’alumnat i posa en valor el seu  recorregut d’aprenentatge humà, vital i acadèmic. També serveix per oferir suggeriments i idees sobre treballs de recerca a l’alumnat de cursos posteriors.


Lliurament de guardons


La vetllada va cloure amb el lliurament de guardons a les autores dels treballs destacats de mans de l’alcalde Lluís Mijoler, de la regidora d’Educació i Cultura Pilar Eslava i de la inspectora del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya Sònia Fernández.


Consulta dels treballs


Així mateix, s’ha obert un espai web que recull la informació dels treballs de recerca participants al Fòrum. D’aquesta manera, es posa a l’abast de la ciutadania les valoracions que en va fer el jurat i la síntesi dels treballs. També hi trobareu els cartells que les mateixes autores i autors han elaborat amb tot el que han considerat d’interès. Cada treball té el seu propi espai. Qui vulgui accedir-hi, podrà gaudir d’un tastet de cada investigació. Igualment, l’Arxiu Municipal exposarà els treballs destacats d’enguany entre el 2 i el 16 de maig. Es recomana demanar cita prèvia.


Pots veure les fotos de l’acte en aquest enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl centre cívic Jardins de la Pau acull una celebració intergeneracional de Sant Jordi basada en millorar el benestar emocional comunitari
Artículo siguienteComença a funcionar el nou bus L-22, que connecta el Prat amb Bellvitge
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí