Inicio Actualidad El centre cívic Jardins de la Pau acull una celebració intergeneracional de...

El centre cívic Jardins de la Pau acull una celebració intergeneracional de Sant Jordi basada en millorar el benestar emocional comunitari

Esteu aquí

La trobada es va anomenar “Un Sant Jordi per a tothom”

divendres, 21 abril, 2023 – 12:15


El passat dimecres 19 d’abril, al Centre Cívic Jardins de la Pau va tenir lloc una celebració de Sant Jordi singular. Es va fer un acte en què noies i nois adolescents i persones grans – algunes d’elles amb dificultats de mobilitat o amb dependència- van compartir, dialogar i es van ajudar mútuament amb l’objectiu de treballar el benestar emocional, propi i comunitari, en un espai intergeneracional.


L’activitat va ser dinamitzada per 16 joves que van fer una reinterpretació alternativa i original de la llegenda de Sant Jordi,  en la que el públic gran podia votar sobre els personatges i que, tot confeccionant roses amb material reciclat, podien aconseguir salvar a tots els personatges del conte. 


En total 75 persones joves i grans del Prat amb procedències tant diverses com la residència d’avis Penedès, usuàries del Centre Cívic Jardins de la Pau, persones usuàries del Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD), que acompanyades del Servei Comunitari Antenes Joves de l’Institut Estany de la Ricarda van compartir més de dues hores de celebració i diàleg sobre l’amor, les relacions humanes i la llegenda de Sant Jordi tot fent les seves roses de cartró.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTorna el Maig Cooperatiu, el mes de l’economia social i cooperativa al Baix Llobregat
Artículo siguienteEl Fòrum de Treballs de Recerca reconeix els millors projectes de l’alumnat de 2n de batxillerat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí