Inicio Actualidad Dilluns es posa en marxa l’autobús a Bellvitge

Dilluns es posa en marxa l’autobús a Bellvitge

Esteu aquí

Sortirà a cada hora en punt des del cap Ramona Via i circularà de 7 a 15 h, l’horari habitual de les consultes externes de l’hospital. La seva freqüència de pas és d’una hora.

dimecres, 19 abril, 2023 – 12:15


A partir del dilluns 24 d’abril, a les 7 h del matí, començarà a funcionar el bus llançadora que connectarà l’hospital de Bellvitge, la nova línia L22. El seu recorregut començarà al CAP Ramona Via, interconnectat també amb l’estació de Les Moreres de la Línia L9 del metro, recorrerà l’avinguda de la Verge de Montserrat fins l’avinguda del Remolar. Allà s’enfilarà cap a també l’estació de Rodalies i El Prat Estació de la L9, i sortirà de la ciutat per l’avinguda d’Anselm Clavé. També tindrà una parada a les cotxeres de TMB, l’hospital oncològic i l’accés principal de l’hospital i urgències. El servei de connexió directe amb l’hospital de referència de la ciutat acabarà a les 15 h i la freqüència de pas és d’una hora. En sentit contrari, la línia començarà a les 7:30 h i també tindrà una freqüència de pas d’una hora.


Es tracta d’un servei que, previsiblement, tindrà una durada de quatre anys a l’espera de la resolució del nou servei d’autobusos metropolitans, que haurà d’incorporar aquesta connexió de la ciutat amb l’Hospital de Bellvitge. Aquesta era una reivindicació d’Ajuntament del Prat des de fa temps i que executa l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorS’amplien els terminis de presentació de sol·licituds dels tres segments del Programa Kit Digital fins al 31 de desembre de 2024
Artículo siguienteSurt a la llum Hores de Prat, el nou llibre institucional de la ciutat, que documenta el Prat d’avui amb la mirada de David Airob
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí