Inicio Actualidad La Big Band de L’Escola actua a l’Ecarxofa&Jazz

La Big Band de L’Escola actua a l’Ecarxofa&Jazz

Esteu aquí

La formació va ser l’encarregada d’obrir el festival a La Capsa

dimecres, 19 abril, 2023 – 10:00


La Big Band de L’Escola d’Arts en Viu va tenir l’oportunitat d’actuar a la darrera edició de l’Escarxofa&Jazz organitzat per Les escarxofes del Prat i La Capsa. La formació, integrada per un total de 18 alumnes joves i adults, va poder actuar a l’escenari professional de l’Escarxofa, a la plaça Joan Garcia Nieto just davant de La Capsa, un equipament en el qual molts d’aquests alumnes hi fan classes o en són usuaris dels seus bucs d’assaig.


La Big Band va oferir un repertori de tres quarts d’hora centrat especialment en alguns dels temes més destacats de la mítica formació de funky Tower of Power, com Soul vaccination o So very hard to go. La Big Band també va interpretar dos estandars clàssics de jazz com són April in Paris i Vine street rumble.


Per als diferents temes de Tower of power la Big Band va comptar amb la col.laboració de les alumnes de cant Eva Soler, Marta Coca, Núria Humaran, Irene Rosiña i Maribel Coca, que es van encarregar de cantar els diferents temes i fer-ne els corus.

https://fra1.digitaloceanspaces.com/eptvmp4ocean/230416_ESCARXOFA_%26_JAZZ_V%C3%8DDEO.mp4


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Fòrum Treballs de Recerca arriba a la 20a edició
Artículo siguienteAlerta sobre productes cosmètics i farmacèutics retirats del mercat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí