Inicio Actualidad Inscripcions obertes al casal d’estiu del PELL

Inscripcions obertes al casal d’estiu del PELL

Si teniu fills o filles d´entre 4 i 14 anys heu d´estar atents perquè les inscripcions online per als casals d´estiu del Parc Esportiu Llobregat van començar dijous, 13 d´abril  a través de la seva pàgina web. Tant el casal del PELL dirigit a activitats esportives i de lleure, com el que acull el Complex Can Mercader, enfocat a més a activitats relacionades amb la natura i la cultura, són cada any un gran reclam. Tots dos casals es faran del 26 de juny al 28 de juliol.

Les places s’atorgaran per ordre rigorós d’inscripció i estaran obertes fins a esgotar-les. Es poden sol·licitar per setmanes, segons la conveniència de les famílies amb descompte del 10% a partir del segon germà.

Algunes de les activitats programades es fan en anglès i que tots els menors sempre estan acompanyats dels nostres tècnics titulats.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAlerta sobre productes cosmètics i farmacèutics retirats del mercat
Artículo siguienteCornellà es prepara per a la XXX Jordiada, la festa de la cultura popular
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí