Inicio Actualidad El Fòrum Treballs de Recerca arriba a la 20a edició

El Fòrum Treballs de Recerca arriba a la 20a edició

Esteu aquí

La cita, dijous 20 d’abril al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

dilluns, 17 abril, 2023 – 10:15


El Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa serà l’escenari el proper dijous 20 d’abril del 20è Fòrum Treballs de Recerca Ciutat del Prat, que pretén potenciar les activitats de recerca de l’alumnat de batxillerat, especialment les que fan referència al medi local, a través del reconeixement per part de la comunitat educativa i de la ciutadania en general dels treballs d’investigació que es duen a terme als instituts del Prat.


Pot participar en el Fòrum l’alumnat de 2n de batxillerat dels instituts d’ensenyament secundari, amb recerques inèdites en els àmbits humanístic i de ciències socials, científic i tecnològic, d’arts plàstiques i escèniques, i d’educació física. Així mateix, a través del Fòrum, es  promouen les habilitats comunicatives i argumentatives de l’alumnat,  s’ofereixen suggeriments i idees sobre treballs de recerca a l’alumnat de cursos posteriors i es crea un fons de treballs de recerca a l’Arxiu Municipal. Precisament, l’arxiu exposarà els treballs destacats d’enguany entre el 2 i el 16 de maig.


Taules rodones i lliurament de reconeixements


L’acte s’iniciarà a les 16.00 h amb els parlaments institucionals. Posteriorment, es desenvoluparan dues taules rodones amb presència dels estudiants que han elaborat els treballs destacats i finalistes. La vetllada clourà amb el lliurament de reconeixements.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAmb motiu de la inauguració de l’espai de memòria, es publica un vídeo que ret homenatge a les víctimes pratenques del feixisme
Artículo siguienteLa Big Band de L’Escola actua a l’Ecarxofa&Jazz
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí