Inicio Actualidad Recuperem les ponències i les aportacions del públic del Cicle Diàlegs

Recuperem les ponències i les aportacions del públic del Cicle Diàlegs

Esteu aquí

Cèntric ha posat a disposició del públic els àudios de les xerrades

dijous, 6 abril, 2023 – 10:30


El cicle Diàlegs del Cèntric Espai Cultural ha estat una magnífica oportunitat per escoltar veus destacades dels àmbits del pensament, la reflexió crítica, l’activisme  polític i la literatura. Des de l’inici del cicle,  el passat mes d’octubre,  ha aconseguit reunir un públic interessat i compromès, la majoria qual, fisel a tot el cicle.


Per a aquelles persones que no van poder assistir a les sessions o que volen reviure els moments més destacats, el Cèntric ha posat a disposició del públic els àudios de les xerrades a través del canal d’Ivoox. El format ens permet recuperar les ponències i les aportacions del públic.


A través de la pàgina web  elprat.cat/dialegs, a més dels àudios trobareu tota la informació sobre la coordinació del cicle i les persones que hi ha participat, amb enllaços d’interès a la seva obra.   


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMuere Josep Piqué, exministro del PP a los 68 años en el hospital 12 de Octubre de Madrid
Artículo siguienteEs projecta al Prat ‘Loli Tormenta’, la pel·lícula pòstuma d’Agustí Villaronga rodada a la ciutat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí