Inicio Actualidad Es projecta al Prat ‘Loli Tormenta’, la pel·lícula pòstuma d’Agustí Villaronga rodada...

Es projecta al Prat ‘Loli Tormenta’, la pel·lícula pòstuma d’Agustí Villaronga rodada a la ciutat

Esteu aquí

El Cinema Capri acollirà un passi gratuït el proper 14 d’abril

dijous, 6 abril, 2023 – 12:30


‘Loli Tormenta’, el llargmetratge pòstum d’Agustí Villaronga recentment estrenat, es projectarà per primer cop a la ciutat divendres 14 d’abril. L’equip de la pel·lícula, que va tenir el suport durant el rodatge de l’Ajuntament, mitjançant El Prat Film Office, ha volgut agrair als veïns i veïnes l’acollida que se’ls va donar i, per això, ha programat, a les 19 hores, al cinema Capri, un passi gratuït per a tothom que la vulgui veure. L’acte comptarà amb la participació del guionista Mario Torrecillas i dels actors Mor Gnom (que fa d’Edgar a la pel·lícula)  i  Maria Anglada (que fa de Linet).


‘Loli Tormenta’ és l’ùnica comèdia en l’ampli llegat cinematògrafic d’Agustí Villaronga, un dels noms clau del cinema català i espanyol de les últimes dècades, que ens va deixar el passat gener.  Amb guió  del propi Villaronga i de Mario Torrecillas, està protagonitzada per Susi Sánchez, que ha obtingut enguany el premi Goya a millor actriu de repartiment per aquesta  interpretació. També formen part de l’equip d’intèrprets Celso Bugallo, Fernando Esteso, Pepa Charro, Meteora Fontana i els debutants Joel Gálvez, Mor Ngom i Maria Anglada Sellarés.


El film narra, de manera lluminosa i amb un toc surrealista, com afrontar els obstacles de la vida. Lola és l’àvia caòtica i esbojarrada d’Edgar i Robert, dels qui es fa càrrec des de la mort de la seva filla. Quan l’Alzheimer es creua en les seves vides, són els néts els qui decideixen tramar una enginyosa estratègia per evitar ser separats.


‘Loli Tormenta’ està basada en el còmic homònim escrit per Mario Torrecillas i il·lustrat per Núria Farré. L’obra es presenta a La Central del Raval l’11 d’abril, a les 19.


El Prat, ciutat de cine


Part de la pel·lícula va ser rodada l’estiu passat en diverses localitzacions del Prat de Llobregat, com el Cementiri Vell o els carrers Cerdanya i Jacint Verdaguer. Aquest va ser un dels gairebé 50 rodatges que va acollir durant el 2022 la ciutat del Prat, que cada any atreu nombrosos projectes cinematogràfics, publicitaris i d’altres tipus audiovisual gràcies a l’àmplia diversitat de localitzacions que ofereix i a l’acompanyament de l’Ajuntament a través del Prat Film Office. De fet, la nostra ciutat és la tercera de Catalunya que més rodatges acull, després de Barcelona i l’Hospitalet. Entre les localitzacions preferides pels i les creadores audiovisuals hi figuren el la platja, Pont de Nelson Mandela, i els Espais Naturals del Delta del Llobregat, entre d’altres.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRecuperem les ponències i les aportacions del públic del Cicle Diàlegs
Artículo siguienteHorario de los supermercados en Baix Llobregat para Semana Santa
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí