Inicio Actualidad XIV Jornada Tothom Educa

XIV Jornada Tothom Educa

Esteu aquí

L’esdeveniment se celebrarà el dissabte 22 d’abril a l’Escola Honorable Josep Tarradellas

dimecres, 5 abril, 2023 – 09:45


L’Escola Honorable Josep Tarradellas acollirà el proper dissabte 22 d’abril la XIV Jornada Tothom Educa, que té per objectiu avançar en el concepte de corresponsabilitat per part dels diversos sectors de la comunitat educativa (famílies, docents i altres professionals i agents de l’educació a la ciutat) i fomentar-ne la participació a partir de l’anàlisi conjunta dels aspectes que fan possible la millora d’aquesta relació.


L’esdeveniment, que es perllongarà fins a les 13.30 h, arrencarà a les 9 del matí amb la conferència “L’educació és una responsabilitat compartida. Com generar aliances entre els diferents agents socials, educatius i comunitaris?” a càrrec de Moisés Esteban-Guitart , catedràtic del Departament de Psicologia de la Universitat de Girona, on imparteix docència en l’àmbit de la psicologia evolutiva i de l’educació, llicenciat en Psicologia i en Filosofia i Doctor en psicologia.


Després de l’esmorzar, es realitzarà treball de grup entre les persones assistents per tal d’analitzar de manera compartida aquells aspectes propis de la ciutat en relació amb la temàtica abordada durant la conferència.


Ludoteca


La jornada comptarà amb activitat lúdica per a infants majors de 3 anys.


Cal inscripció prèvia en aquest enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorUn projecte per prevenir trastorns en el desenvolupament dels infants de 0 a 3 anys
Artículo siguienteEl Prat commemorarà el Dia Internacional del Poble Gitano amb diferents activitats
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí