Inicio Actualidad El cicle ‘Saltimbanqui’ torna a omplir els carrers de circ aquesta primavera

El cicle ‘Saltimbanqui’ torna a omplir els carrers de circ aquesta primavera

Esteu aquí

Propostes per a tots els públics per continuar donant bombo al circ des del Ribera

dimecres, 12 abril, 2023 – 11:30


 


La programació periòdica d’espectacles de circ és una de les senyes d’identitat del projecte “Bombo al Circ” del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Tant a l’escenari de l’equipament com a l’espai públic, acollim un ventall de propostes de companyies professionals i emergents en l’àmbit nacional, fomentant i difonent les arts circenses al territori i la ciutat.


Per primavera, un any més arriba el cicle Saltimbanqui: un cicle d’espectacles de circ de carrer, per a tots els públics, organitzat pel Ribera. Durant l’abril, el maig i el juny saltarem de plaça en plaça per gaudir d’espectacles de clown, acrobàcies i equilibris i molt d’humor.

MAS:  Transformació del carrer Bonestar en un passeig per als vianants


Aquest cicle aixeca el teló, per sumar-se a la celebració de les Festes del barri Sant Jordi-Ribera amb l’espectacle “La inauguració” de la companyia Las Kakofónikas. El dissabte 22 d’abril ens trobem a la plaça Sant Jordi per donar el toc d’inici a aquest cicle, amb un espectacle d’humor recomanat a partir de vuit anys.


El dissabte 20 de maig teniu una cita amb el reconegut clown Carlo Mô i el seu nou espectacle “YouGur”, als Jardins de Joan Salvat Papasseit. Humor gestual i sorprenent, apte per a tots els públics.


“Hoy sí!” de la companyia Sempre Arriba és l’espectacle amb el qual acomiadem aquest cicle fins a l’any vinent. Un espectacle, per a tots els públics, en llenguatge clown amb acrobàcia aèria, el dissabte 10 de juny a la plaça Catalunya.

MAS:  La Biblioteca Antonio Martin celebra els 10 d’anys del club de lectura en francès Parlons Livre


Us convidem a donar #BomboalCirc sumant-vos a aquestes tres propostes gratuïtes. Us hi esperem! 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat commemorarà el Dia Internacional del Poble Gitano amb diferents activitats
Artículo siguienteEl Ple municipal dona un impuls a l’habitatge de lloguer social
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí