Inicio Actualidad El cicle ‘Saltimbanqui’ torna a omplir els carrers de circ aquesta primavera

El cicle ‘Saltimbanqui’ torna a omplir els carrers de circ aquesta primavera

Esteu aquí

Propostes per a tots els públics per continuar donant bombo al circ des del Ribera

dimecres, 12 abril, 2023 – 11:30


 


La programació periòdica d’espectacles de circ és una de les senyes d’identitat del projecte “Bombo al Circ” del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Tant a l’escenari de l’equipament com a l’espai públic, acollim un ventall de propostes de companyies professionals i emergents en l’àmbit nacional, fomentant i difonent les arts circenses al territori i la ciutat.


Per primavera, un any més arriba el cicle Saltimbanqui: un cicle d’espectacles de circ de carrer, per a tots els públics, organitzat pel Ribera. Durant l’abril, el maig i el juny saltarem de plaça en plaça per gaudir d’espectacles de clown, acrobàcies i equilibris i molt d’humor.


Aquest cicle aixeca el teló, per sumar-se a la celebració de les Festes del barri Sant Jordi-Ribera amb l’espectacle “La inauguració” de la companyia Las Kakofónikas. El dissabte 22 d’abril ens trobem a la plaça Sant Jordi per donar el toc d’inici a aquest cicle, amb un espectacle d’humor recomanat a partir de vuit anys.


El dissabte 20 de maig teniu una cita amb el reconegut clown Carlo Mô i el seu nou espectacle “YouGur”, als Jardins de Joan Salvat Papasseit. Humor gestual i sorprenent, apte per a tots els públics.


“Hoy sí!” de la companyia Sempre Arriba és l’espectacle amb el qual acomiadem aquest cicle fins a l’any vinent. Un espectacle, per a tots els públics, en llenguatge clown amb acrobàcia aèria, el dissabte 10 de juny a la plaça Catalunya.


Us convidem a donar #BomboalCirc sumant-vos a aquestes tres propostes gratuïtes. Us hi esperem! 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat commemorarà el Dia Internacional del Poble Gitano amb diferents activitats
Artículo siguienteEl Ple municipal dona un impuls a l’habitatge de lloguer social
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí