Inicio Actualidad Cornellà se suma al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

Cornellà se suma al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme

El 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme. Cornellà de Llobregat s’hi sumarà amb la il·luminació en color blau d’alguns dels seus edificis més emblemàtics, la Torre de la Miranda i l’edifici consistorial per visibilitzar i conscienciar sobre els drets de les persones amb autismeLa incidència és d’uns 60 casos per cada 10.000 infants. La taxa de l’autisme és alta a tot el món i té un gran impacte en la vida dels infants, les seves famílies, les comunitats i la societat. A l’estat espanyol hi ha una estimació de 13.000 infants afectats.

La il·luminació amb color blau d’edificis destacats es vincula a la campanya #ConnectatAlAutisme, promoguda per l’associació Aprenem Autisme, una iniciativa creada al 2006 per un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els drets dels seus fills i filles i per defensar una atenció adequada a la seva especificitat.

Aquest any amb el lema #AprenemCadaDia s’han realitzat uns sèrie de vídeos que mostren les realitats que viuen les famílies amb una persona amb autisme:

ALTRES EFEMÈRIDES I ELS SEUS COLORS


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo premien els millors projectes empresarials de 2022
Artículo siguienteEl més destacat del mes de març en xifres
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí