Inicio Actualidad La campanya de les Festes de la Carxofa posa cara a la...

La campanya de les Festes de la Carxofa posa cara a la identitat pratenca

dimecres, 29 març, 2023 – 09:45


Les Festes de la Carxofa són una de les celebracions més arrelades al territori i a la identitat pratenca del nostre calendari. Per això, la campanya que ha impulsat l’Ajuntament per a l’edició d’enguany vol ser un reconeixement a les entitats i persones que mouen la ciutat dia a dia, des de l’àmbit social, la gastronomia, l’agricultura i la cultura.


Als cartells, a les banderoles i a les xarxes socials hi trobareu, envoltats de carxoferes, rostres coneguts. No es tracta de celebrities, sinó de pratencs i pratenques que representen aquests esferes fonamentals de la ciutat i que, d’alguna manera, estan vinculats a la més estimada de les nostres hortalisses.


A la imatge de les Jornades Gastronòmiques, hi apareixen Celia Segura, de la Fundació Rubricatus, que treballa per la inclusió de les persones amb diversitat intel·lectual en l’hostaleria i gestiona el bar del CEM Sagnier i el Refugi del Ribera, essent part activa en el teixit de gastronomia de proximitat local, i Carmen Rueda i Juan Antonio Espindola, de la Cocina de mi Vecina, un projecte comunitari d’intercanvi de sabers culinaris que es desenvolupa al Centre Cívic Ribera Baixa. Les protagonistes de la imatge de la Carxofada del Prat són Dolors Canalias i Maria Lluïsa Pujol, de l’associació gastronòmica i cultural Les Escarxofes del Prat, i Tania Lindes, de la Cooperativa Agrícola del Prat, que agrupa pagesos i pageses del municipi.


Pel que fa al cartell de l’Escarxofa&Jazz, hi trobareu tres components de la Big Band de l’Escola d’Arts en Viu del Prat, que actuarà en l’esdeveniment: Núria Humaran, Joana Martínez i Arturo Ortiz. La Fundació Rubricatus es visibilitza també a la imatge del FiraTapa Carxofa Prat, amb l’aparició de tres membres, Toni Conde, Francisco Mariano i Melane Escobar. El cartell general de la campanya de Festes de la Carxofa reflecteix aquesta diversitat d’àmbits que integren la identitat pratenca amb una representant de cadascun d’ells. Així, hi tornem a veure Núria Humaran, Tania Lindes, Celia Segura, i Dolors Canalias. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÈxit de participació a la Nit de Tapes del Mercat Municipal
Artículo siguienteEls Centres Cívics obren el període d’inscripció per als nous cursos i tallers de primavera-estiu
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí