Inicio Actualidad Els Centres Cívics obren el període d’inscripció per als nous cursos i...

Els Centres Cívics obren el període d’inscripció per als nous cursos i tallers de primavera-estiu

Els centres cívics de la ciutat han obert el període d’inscripcions per als cursos i tallers que ofertaran a partir del mes d’abril. Prop d’una cinquantena de propostes que tenen a veure amb l’art, el benestar, l’oci, el ball, la gastronomia o els idiomes, entre d’altres.

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, idiomes i altres. Les inscripcions són obertes des del 20 de març i fins al 10 d’abril. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o txi-kung i meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions ja són obertes. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressióLes inscripcions ja són obertes. Més informació.
CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa campanya de les Festes de la Carxofa posa cara a la identitat pratenca
Artículo siguienteEl proper divendres, 31 de març, El Prat commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí