Inicio Actualidad Meditacions amb moviment, d’arreu del món

Meditacions amb moviment, d’arreu del món

Esteu aquí

Nova formació, en el marc de l’Aula de Salut, organitzada pels Serveis Municipals de Salut Pública i Consum i el Centre de Promoció Social Francesc Palau. Inici d’inscripcions: el dilluns 24 d’abril.

Les sessions formatives es faran al Centre de Promoció Social Francesc Palau, c. Cadaqués, 2-16, 2a planta

dilluns, 27 març, 2023 – 10:00


Vols fer un viatge pel món a través de les formes de meditació procedents de diverses cultures?


T’agradaria fer-ho en companyia d’un grup divers i intergeneracional?


En el marc de l’Aula de Salut, els Serveis Municipals de Salut Pública i Consum i el Centre de Promoció Social Francesc Palau organitzen aquest curs de quatre sessions. Les  inscripcions (*) començaran a partir del dilluns 24 d’abril al Centre de Promoció Social Francesc Palau.

MAS:  Comença la Jordiada, una gran programació d'activitats culturals per commemorar Sant Jordi a Cornellà


Beneficis de la meditació


La pràctica regular de la meditació produeix beneficis i millora en el potencial mental, la salut i la nostra relació amb l’entorn. Molts d’aquests beneficis s’obtenen a curt termini, immediatament o durant el programa de formació i s’acumulen en el nostre cos i ment.


Aquesta és una formació gratuïta, oberta a tot tipus de públic i condició física. Les dates en què es desenvoluparan les  quatre sessions (es recomana participar de les quatre; mínim, participar de dues sessions) són els dijous, 11, 18, 25 de maig, i 1 de juny, 2023. De les 10 a 11.30 h. Al Centre de Promoció Social Francesc Palau (c. Cadaqués, 2-16, 2a planta del Prat ).

MAS:  Més de vuit milions d'euros d'inversions per a equipaments i millora de l'espai urbà


(*) Inici de les inscripcions: el dilluns 24 d’abril al: CPS Francesc Palau, telèfon 93 379 36 31 o e mail info@cpsfrancescpalau.cat o, presencialment, a la seu del propi CPS Francesc Palau, en el seu horari d’obertura.


La formació anirà a càrrec de Lila Lorenzo, facilitadora de cursos de creixement personal, relaxació i meditació, teràpia del riure, escriptora i pintora lliure.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMés de 400 persones del Prat s’han abonat ja al nou servei de bicicleta elèctrica compartida
Artículo siguienteCornellà commemora el Dia Mundial del Teatre
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí