Inicio Actualidad Torna la Festa del riu aquest diumenge: no te la perdis!

Torna la Festa del riu aquest diumenge: no te la perdis!

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Cornellà celebra la 8a Festa del Riu, una proposta festiva i educativa per promoure els valors ambientals del riu Llobregat, el principal espai natural de la ciutat.

Serà el 26 de març de 2023, a partir de les 10 h del matí i fins el migdia, al costat mateix del riu. Des de l’accés per la passarel·la situada al final del carrer Verge de Montserrat,  tot aquest espai s’omplirà d’activitats: tallers familiars, una plantada d’arbres i arbustos, una pedalada popular fins a la platja del Prat, i itineraris naturalistes.

Totes aquestes activitats són gratuïtes -excepte el *Train Running– però cal inscripció prèvia, que ja podeu fer mitjançant el telèfon 93 475 87 18 (dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores) o enviant un correu a medi_ambient@aj-cornella.cat. Hi haurà un punt d’informació a l’inici de passarel·la obert de les les 9.00 hores del mateix diumenge 26 de març, per con caldrà passar abans de començar l’activitat.

Artículo anteriorApaguem llums una hora per donar un respir al planeta
Artículo siguienteCornellà rep la primavera amb un festival de propostes
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí