Inicio Actualidad Apaguem llums una hora per donar un respir al planeta

Apaguem llums una hora per donar un respir al planeta

L’Ajuntament de Cornellà se suma aquest dissabte 25 de març a l’Hora del Planeta, un moviment mundial  impulsat per l’ONG World Wildlife Fund per fomentar l’estalvi energètic amb el gest simbòlic d’apagar el llum durant una hora com a mostra de la luita contra el canvi climàtic. 

Us animem a sumar-vos a la iniciativa entre les 20.30 i les 21.30 hores. L’Ajuntament de Cornellà, un any més, apagarà els llums de la Torre de la Miranda, el Castell de Cornellà i l’enllumenat públic de davant de l’edifici consistorial i Can Vallhonrat.

Més de 190 països i milions de persones participen apagant els llums de casa, empreses, edificis i monuments més emblemàtics. El moviment va néixer fa 17 anys a Sidney, Austràlia, i des d’aleshores s’ha convertit en el símbol més important de lluita contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Aquest any, a més de mantenir el gest simbòlic d’apagar la llum el dia 25 de març, proposen un nou repte: sumar KM fins al 25M per donar la Volta al PlanetaUn repte que utilitza els valors de l’esport com l’esforç i el treball en equip per demostrar que sumant petits gestos podem guanyar la carrera més important de les nostres vides, superar la crisi climàtica.

Els propers 7 anys són crucials per mantenir-nos dins dels límits planetaris i per sota del llindar climàtic de 1,5 °C; altrament, passarem a un estat de degradació ambiental irreversible i patirem gravíssims impactes del canvi climàtic.

 #KMPorElPlaneta #VueltaAlPlaneta 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCrear, un joc de contagi
Artículo siguienteTorna la Festa del riu aquest diumenge: no te la perdis!
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí