Inicio Actualidad El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies durà a terme un...

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies durà a terme un taller sobre les relacions saludables durant l’adolescència

Esteu aquí

Es realitzaran dues sessions, totalment gratuïtes. Una al mati (10:30 h) i una altra a la tarda (17:30 h)

dijous, 16 març, 2023 – 10:30


El proper dimecres, 22 de març, el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) durà a terme un taller sobre les relacions saludables a l’adolescència. L’objectiu d’aquesta formació es conèixer quin hauria de ser el paper de les famílies a l’hora d’acompanyar a les seves filles i fills durant aquesta etapa de la vida on el jovent necessita desenvolupar la seva identitat personal.

MAS:  Milers de persones rebutgen la violència masclista a Cornellà


En aquest taller es pretén abordar l’acompanyament familiar cap els joves des de la perspectiva de les relacions entre iguals, donat que el clima emocional viscut a casa té molt a veure en com els i les adolescents es relacionen a l’institut i en altres entorns externs a la família.


Durant la formació, que serà a càrrec d’Alba Herrera i Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF, s’intentarà respondre a preguntes com: en quina posició s’han de col·locar les famílies? Quines senyals ens han d’alarmar? Com s’ha d’actuar? Es pot ajudar a que les relacions del meu fill o filla siguin saludables?


Informació i inscripcions


Es realitzaran dues sessions a través de la plataforma digital Zoom, totalment gratuïtes. Una al mati (10:30 h) i una altra a la tarda (17:30 h).

MAS:  El mes de maig en xifres destacades, recollides a Cornellà en Titulars


Les places són limitades i cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.


Què és el SOAF?


El SOAF és un servei d’orientació i acompanyament integral a les famílies per millorar-ne el benestar personal, familiar i social. És de caràcter universal ja que va dirigit a totes les famílies del Prat de Llobregat.


Un dels seus objectius és detectar i reforçar les capacitats i fortaleses de les famílies per afavorir relacions familiars saludables i enfortir les habilitats parentals.


El servei va adreçat a totes les famílies del Prat, que poden accedir per iniciativa pròpia o derivades per professionals de la xarxa local. Teniu tota la informació del servei al següent enllaç.

MAS:  Distribuïdes 2.361 targetes MarketPrat per comprar al comerç local amb subvencions de l’Ajuntament del 40%


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNo et perdis el concert d’El verbo odiado’ a la Sala Romagosa de Cornellà
Artículo siguienteMés natura als patis escolars
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí