Inicio Actualidad Cornellà ret homenatge a l’esport femení

Cornellà ret homenatge a l’esport femení

Al voltant de 700 persones han omplert l’Auditori de Cornellà la tarda del 16 de març per retre homenatge a l’esport femení de la ciutat. L’acte ha servit per donar visibilitat i  posar en valor a a totes les nenes i joves que avui són part de l’esport femení d’aquesta ciutat, tant des de l’esport base a les escoles, com l’esport federat , així com les que desenvolupen la seva tasca des de vessants més tècniques, organitzatives o administratives.

L’acte ha estat presentat per la periodista esportiva Olga Viza, que ha destacat la vitalitat i el bon moment de l’esport femení i la importància de que les nenes i adolescents tinguin referents en aquest i altres àmbits per treballar per la igualtat. Olga Viza ha puntualitzat que: ” Estem, esteu reescribint la història i no hi ha marxa enrere l’esport femení és la lluita de moltes dones de fa molts anys i ara es comencen a veure els fruits”.

Aquesta festa esportiva en femení ha estat un reconeixement col·lectiu on s’han posat de manifest la importància de valors com la il·lusió, l’esforç, la tolerància, l’esperit de superació i el respecte.

Per la seva banda, l’alcalde de Cornellà Antonio Balmón ha mostrat la seva satisfacció per la bona salut de l’esport femení a la nostra ciutat i ha destacat la importància dels clubs de la ciutat, que sempre han treballat per la paritat i per fomentar l’esport femení des de la base, a les escoles i també a l’esport federat’. Balmón ha remarcat que: “Sou poderoses, fortes i valentes. Volem una societat on tothom es valori en funció dels drets, deures i capacitats i no pel gènere.” “Avui heu donat una petita mostra del que s’està construint com a comunitat des de l’esforç de la base i de la passió, la disciplina i el treball, endanvant”.

L’acte ha comptat amb la presència de representants dels clubs de la ciutat, agents socials, esportistes i personatges del món social, polític i cultural de la ciutat.  

A continuació podeu veure el video commemoratiu de l’acte:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa T-jove fins als 30 anys, ja disponible
Artículo siguienteDansa Metropolitana entra a Can Bagaria i altres espais de Cornellà
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí