Inicio Actualidad Nova programació de cursos al CIRD

Nova programació de cursos al CIRD

La programació de primavera del Centre d’Informació i de Recursos per a les Dones (CIRD) obre les inscripcions a partir del 20 de març amb nous cursos i tallers formatius adreçats a les dones. 

Les propostes d’aquest trimestre inclouen sessions setmanals que aborden temes com ara la història invisibilitzada de les dones, paraules que sanen, anglès per viatjar aquest estiu, la sexualitat a la cultura audiovisual, i repeteix el taller de defensa personal (en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Cornellà) que ha tingut molt bona recepció per part de les dones de Cornellà.

També s’ha programat una conferència al mes de maig, adreçada a persones grans o dependents, o els seus cuidadors, per conèixer els ajuts que es poden demanar, com la Llei de la Dependència i identificar els aspectes més rellevants.

MAS:  Els col·legis electorals obren les portes amb normalitat

Les inscripcions són obertes del 20 al 31 de març, només cal que truqueu al 93 474 28 41 o bé envieu un correu electrònic a igualtat@aj-cornella.cat.
CONSULTEU EL PROGRAMA 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà organitza ‘Fem Esport’, un acte en reconeixement de l’esport femení de la ciutat
Artículo siguienteLes bandes de joves de la Sènia i El Prat ofereixen un concert al Teatre Modern
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí