Inicio Actualidad Demà, 14 de març, primera reunió de la Taula LGTBIQ+ d’enguany

Demà, 14 de març, primera reunió de la Taula LGTBIQ+ d’enguany

dilluns, 13 març, 2023 – 15:30


Demà, dimarts 14 de març, a les 18:30 h, es celebrarà a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 2) una nova trobada de Taula LGBTIQ+ del Prat.


Aquesta sessió serà la primera d’enguany i serà el tret de sortida per començar a treballar el calendari de commemoracions LGTBI a la nostra ciutat.


La trobada servirà per dissenyar el calendari 2023 i les commemoracions del 31 de març: Dia de la Visibilitat Trans; el 17 de maig, Dia contra la LGTBIfòbia, o també el Dia per l’Alliberament LGTBI.


Tal i com va passar amb desfilada del 28 de juny, que l’any passat va ser una proposta de la Taula i tot un èxit de participació a la ciutat, aquesta nova trobada pretén recollir idees i propostes per dur a terme en noves accions LGTBI locals.

MAS:  El pessebre de la gent gran, guardonat


Voleu formar-ne part?


Si voleu participar a la Taula LGTBIQ+ contacteu amb el Programa Municipal de Feminisme i LGTBI a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes bandes de joves de la Sènia i El Prat ofereixen un concert al Teatre Modern
Artículo siguienteTorna l’Escarxofa & Jazz a La Capsa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí