Inicio Actualidad Inici de la preinscripció per a educació infantil, primària i secundària del...

Inici de la preinscripció per a educació infantil, primària i secundària del curs 2023-2024

Esteu aquí

Del 6 a 20 de març, infantil i primària, i del 8 a 20 de març, secundària

dijous, 2 març, 2023 – 10:30


El proper dilluns 6 de març comença el període de preinscripció per al curs 2023-2024 d’educació infantil (de 3 a 6 anys) i d’educació primària (de 6 a 12 anys), mentre que dimecres 8 s’obrirà el termini per a l’educació secundària obligatòria (de 12 a 16 anys). En ambdós casos, es perllongarà fins al 20 de març.


Qui ha de fer la preinscripció?


Han de fer la preinscripció les famílies amb infants que el curs 2023-2024 començaran l’I3 i que, per tant, van néixer l’any 2020.


També ho hauran de fer les famílies de l’alumnat que ha d’iniciar l’ESO, aquell que necessita canviar de centre o el que arriba nou al municipi i vol accedir per primera vegada a qualsevol nivell educatiu.


Com es fa el tràmit?


La preinscripció s’emplenarà i es presentarà telemàticament a través del portal de preinscripcio.gencat.cat. També es pot fer la sol·licitud electrònica mitjançant IdCAT mòbil, Clave, T-CAT o DNI electrònic. Aquelles famílies que necessitin acompanyament per fer el tràmit telemàtic poden trucar a l’OAC 360º, al telèfon 935 954 414. Si tenen altres dubtes o consultes, poden contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) i demanar cita per a l’acompanyament presencial al telèfon 933 790 050 (extensions 5334, 5335 i 5439) amb horari de 9.00 a 13.30h i de 16.30 a 19.00h.


Podeu consultar tota la informació relativa a la preinscripció en aquest enllaç.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLlum verda a projectes per cuidar de les persones
Artículo siguienteDinar de germanor en agraïment a la gent gran pel seu esforç i dedicació en la construcció del pessebre de la plaça de la Vila
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí