Inicio Actualidad Natalia Olson-Urtecho obre la nova edició del Cornellà Creació Fòrum

Natalia Olson-Urtecho obre la nova edició del Cornellà Creació Fòrum

Natalia Olson-Urtecho, exconsellera d’Innovació de la Casa Blanca, inaugura aquest divendres 3 de març, a L’Auditori, la nova edició del Cornellà Creació Fòrum 2023, un espai de diàleg, reflexió i anàlisi de l’actualitat a Cornellà.

Olson-Urtecho va ser consellera en l’etapa de Barack Obama (2012-2017) i és la cofundadora i directora d’Innovació i Estratègia de la consultora The Disruptive Factory, que ajuda a les empreses a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 I és que Natalia Olson-Urtecho es dedica a assessorar entitats públiques de tot el món sobre la millor manera de modernitzar ciutats i governs de tot rang amb la digitalització com a eina bàsica. És una emprenedora amb més de vint anys d’experiència que ha treballat amb entitats d’Amèrica Llatina, Europa Central i Àsia. La seva experiència professional abasta temes com el blockchain, finances, ciutats ‘intel·ligents’, contractació governamental, comercialització de tecnologies, etc.

Experta internacional en l’economia de petites i mitjanes empreses i en la seva digitalització, també és la directora d’operacions de RadicalxChange, fundació que promou una descentralització de la democràcia. Així mateix, és membre del fòrum d’Humanisme Tecnològic d’ESADE i ha sigut reconeguda amb el Women of Distinction Award, pel seu treball en el creixement de l’economia verda.
La presentació de l’acte anirà a càrrec d’Eugenia Bieto, professora titular i exdirectora general d’ESADE.

Aquesta 13a edició del Cornellà Creació Fòrum comptarà amb altres convidats com: Marcos Alves, de Luda Partners; la directora de cinema documental Céline Cousteau; l’expert en geopolítica Ignacio Ramonet i l’inversor de startups Carlos Blanco. I per acabar, es farà un debat a tres bandes amb Gemma Cernuda (Rethinkher), Mar Alarcón (SocialCar.com) i Laura Sagnier (market intelligence).

Informació i inscripcions al web: https://cornellacreacio.cat/inscripcions/


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Congreso asume casi por unanimidad la gratuidad del acceso a datos del Registro Mercantil
Artículo siguienteLa Direcció General d’Agricultura i Ramaderia insta a prendre mesures contra la grip aviària
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí