Inicio Actualidad Els horts municipals recuperen els espais de trobada i convivència amb una...

Els horts municipals recuperen els espais de trobada i convivència amb una calçotada comunitària

dimecres, 1 març, 2023 – 14:45


El passat diumenge 26 de febrer, unes 220 persones van participar a una calçotada comunitària als horts municipals de la carretera de la Bunyola.


Amb aquesta activitat, es recuperen definitivament aquests espais de trobada entre persones usuàries del horts i que tenen per objectiu generar comunitat entre hortolans i hortolanes de diferents edats i col·lectius i les seves famílies.  


Durant tota la jornada va estar present el bon ambient i col·laboració de la comunitat dels horts especialment en el muntatge i recollida de l’espai.


Noves activitats


La gran novetat d’aquesta edició va ser l’augment de participació de les persones usuàries dels horts majors de  65 anys. També ho van ser les noves activitats que es van dur a terme amb un gran èxit de participació: una de caire infantil sobre maquillatge de cara i també un taller d’atrapasomnis.

MAS:  Dimarts 3 de maig, nova trobada de la Taula LGTBIQ+ del Prat


Aquests espais de trobada volen mantenir-se als horts per fomentar les bones relacions entre la ciutadania que fa ús dels horts municipals afavorint la convivència, la solidaritat i les relacions de col·laboració interpersonals.


Properament en aquest espai de benestar i lleure durant la primavera es duran a terme diferents activitats formatives relacionades amb l’agricultura ecològica per tal d’oferir eines i recursos pràctics a les persones usuàries.


Relatoria gràfica


A continuació, podeu veure el vídeo de la trobada que va fer el prat.tv. A més, també podeu veure les fotografies d’aquesta activitat al Flickr de l’Ajuntament.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Direcció General d’Agricultura i Ramaderia insta a prendre mesures contra la grip aviària
Artículo siguienteL’oficina mòbil d’Aigües de Barcelona torna aquest divendres a Cornellà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí