Inicio Actualidad La nevada deixa al Prat estampes que costen de veure

La nevada deixa al Prat estampes que costen de veure

dilluns, 27 febrer, 2023 – 13:15


La lleu nevada que ha caigut avui a l’entorn del Prat no ha provocat cap incidència a la ciutat. El que sí que ha deixat a primera hora del matí són imatges poc habituals de les muntanyes properes cobertes de blanc, que algunes persones han capturat amb el mòbil i han fet circular per les xarxes socials.


Tot i que ha nevat a la comarca, la cota de neu s’ha quedat a l’entorn dels 150 -200 metres per sobre del nivell del mar. Per això, des del Prat només ha estat possible veure paisatges blancs mirant cap a les muntanyes properes, com la de Sant Ramon. Podeu veure en el carrusel següent algunes de les postals que ens ha deixat aquest fenomen meteorològic tan poc freqüent a la ciutat.


Sense incidències pel temps


Tant la Policia Local com l’àrea de Manteniment i Serveis Urbans han confirmat que no hi ha hagut cap incidència relacionada amb la meteorologia. Malgrat que no s’ha activat cap alerta per onada de fred, es mantenen els protocols per a la detecció de qualsevol situació d’especial fragilitat, sobretot les que tenen a veure amb persones sense llar.


Els diversos punts d’observació del territori del municipi han registrat entre ahir i avui una temperatura mínima d’1,2º-1,6º i precipitacions d’entre 22,2 mm i 24,2 mm. Per a la pròxima matinada, es manté l’avís groc del Meteocat, però la cota de neu prevista és la mateixa que la de les darreres hores. A partir d’aquesta tarda i demà s’espera un fort onatge, motiu pel qual Meteocat ha activat l’avís taronja.   


- Te recomendamos -
Artículo anteriorJornada d’orientació a les famílies de Sensibilització Artística
Artículo siguienteEl voluntariat de la ciutat no s’atura
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí