Inicio Actualidad Nova convocatòria d’ajuts “Ocupació + Transformació” dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses...

Nova convocatòria d’ajuts “Ocupació + Transformació” dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives

dimarts, 21 febrer, 2023 – 12:00


El Departament d’Empresa i Treball ha obert una nova convocatòria del programa d’ajuts “Ocupació + Transformació”, dirigit a persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives amb l’objectiu d’oferir-los suport per al manteniment de l’ocupació i facilitar la seva digitalització o transició cap a l’economia verda.


El pressupost d’aquesta convocatòria, que està finançada amb fons MRR (REACT-EU), és de 7,1 milions d’euros. L’import de l’ajut és de 5.000 euros.


Poden sol·licitar l’ajut les persones treballadores autònomes, microempreses i cooperatives que tinguin entre una i cinc persones treballadores assalariades (o sòcies treballadores) amb el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant un mínim de sis mesos des de la sol·licitud de la subvenció. A més, l’entitat haurà de dur a terme en el termini de sis mesos des de la recepció de l’ajut una actuació formativa que faciliti la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o l’economia digital. És necessari haver iniciat l’activitat econòmica d’acord amb la data límit d’inici que estableix la convocatòria: 1 de desembre de 2021.


Termini de presentació de sol·licituds fins al 28 de febrer a les 15:00 h.


Més informació: https://treball.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Nova-convocatoria-dajuts-Ocupacio-Transformacio-dirigit-a-persones-treballadores-autonomes-microempreses-i-cooperatives-que-tinguin-entre-1-i-5-persones-assalariades.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Botiga Solidària de Cornellà ha atès unes 3.000 persones durant 2022
Artículo siguienteEl Prat estrena un servei de vehicle elèctric compartit i una xarxa de punts de recàrrega
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí