Inicio Actualidad Juntes pel 8M: torna el cicle En Femení al Ribera

Juntes pel 8M: torna el cicle En Femení al Ribera

Esteu aquí

Propostes participatives per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones al Centre Cívic

dimecres, 22 febrer, 2023 – 12:00


En Femení és una mirada i una forma de treballar de manera transversal i continuada la perspectiva de gènere al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Ribera ofereix tot un seguint d’accions i propostes organitzades de forma compartida amb les entitats i grups amb vincle amb l’equipament, formant així el Cicle En Femení. 


Per escalfar motors, al febrer s’ha acollit al centre cívic un taller de Haka, un ball tradicional d’origen maori que formarà part de les accions de l’acte central pel Dia Internacional de les dones, el dimarts 7 de març a la plaça Catalunya.


La comunitat “Fet a Mà” del Ribera, conjuntament amb altres grups que hi conviuen a l’equipament, us conviden el dijous 23 de febrer a partir de les 17.30 h, per crear complements “Juntes pel 8M“. Ganxet, costura, pintura de roba, xapes i brodat de cintes, podreu escollir les tècniques que us vinguin més de gust! En aquesta línia, també podeu sumar-vos al taller de brodat de tote bags (boses de tela) amb motius feministes, que tindrà lloc el dissabte 4 de març a les 10.30 h. Cal inscripció prèvia, i no cal tenir coneixements previs. 


Les entitats en residència al Ribera també se sumen amb diferents propostes, com és el cas de l’Associació de Dones Progresistes Frida Khalo, amb “El Cine de Frida”, cinefòrum que organitzen el primer dimecres de mes, a les 17.30 h. 


Podeu consultar tota la programació del cicle En Femení aquí.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTruites i més truites per celebrar Dijous Gras, el primer dia del Carnaval del Prat
Artículo siguienteMés de dues mil persones participen a la rua de Carnaval
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí