Inicio Actualidad Circ per a joves, un nou projecte social al barri Sant Ildefons

Circ per a joves, un nou projecte social al barri Sant Ildefons

L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa el Circ Social, un nou projecte social i educatiu adreçat als joves al barri de Sant Ildefons. Es tracta d’una col·laboració de l’Associació Cultural Kanaya Circ amb els educadors de medi obert. El projecte té com a objectiu apropar al jovent les diferents tècniques que es duen a terme al circ, com malabars, equilibris, tècniques d’aeris o acrobàcies entre d’altres.

És una activitat lúdica, però alhora social, ja que a través del circ es treballen valors com el respecte, la solidaritat i la inclusió. La disciplina artística esdevé un vehicle d’expressió a través d’un conjunt de tècniques que tenen en comú el treball corporal, la superació individual i col·lectiva, la necessitat de concentrar-se i de ser constants per a anar sentint més seguretat en els exercicis que s’executen. Alhora, la perspectiva de poder actuar davant un públic afegeix l’opció de superar les pors d’expressar-se davant els altres i de mesurar què i com ens expressem. Tot un procés de treball tècnic, d’experimentació i aprenentatge, fent del taller de circ un espai amb gran capacitat de transformació personal. És també una oportunitat per donar a conèixer a les persones més joves altres possibilitats que en un futur poden esdevenir realitats laborals.

El projecte compta amb 15 places per a totes aquelles persones d’entre 12 i 16 anys que vulguin aprendre les tècniques que es despleguen al circ. 

L’activitat de Circ Social es duu a terme els dimecres de 15.30 h a 17.00 h a l’Institut Maria Aurèlia Capmany i durarà fins al mes d’abril.

Més informació i inscripcions a:

  @educasantildefons 

  T. 605 52 05 26

 !  Encara hi ha places disponibles. Anima’t a participar en el curs de Circ Social, pots provar sense cap mena de compromís!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorComencem una setmana de Carnaval a Cornellà!
Artículo siguienteL’Ajuntament i la ciutadania pratenca mantenen viu el seu compromís amb Ucraïna un any després de l’inici del conflicte
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí