Inicio Actualidad Comença un nou cicle d’activitats per apropar-nos als valors ambientals de la...

Comença un nou cicle d’activitats per apropar-nos als valors ambientals de la ciutat

Esteu aquí

Està adreçat a públic adult i familiar i té com a objectiu ampliar l’oferta educativa sobre aquesta temàtica a tota la població, sumant aquelles activitats que ja s’ofereixen als centres educatius i públic familiar de forma regular.

dimarts, 14 febrer, 2023 – 13:45


A partir d’aquesta setmana, comença un cicle de tallers i formacions anomenat ‘Vols conèixer?’ sobre temes mediambientals. Es tracta d’unes activitats pensades per persones adultes que volen participar en aquests formats i que fins ara estaven adaptades a un format per al públic infantil i adolescent.

MAS:  La ministra d’Habitatge i Agenda Urbana visita Cornellà de Llobregat per conèixer l’avanç de projectes d’habitatge social


L’oferta és molt variada: des de jornades de neteja de la platja, passant per plantacions agrícoles, visites guiades a exposicions o bé jornades de censos de animals i plantes als espais urbans o a la platja. Tot plegat, amb la participació del Consorci dels Espais naturals del Delta, el CRAM i l’AMB.


Les activitats són totalment gratuïtes i es poden consultar a elprat.cat/educacioambiental.  Trobareu el mode d’inscripció, horari resta de detalls de cadascuna d’elles a l’agenda municipal.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorResponsabilitat afectiva: superant el ghosting i el gaslighting
Artículo siguienteComença el Carnaval de la Gola!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí