Inicio Actualidad Comença un nou cicle d’activitats per apropar-nos als valors ambientals de la...

Comença un nou cicle d’activitats per apropar-nos als valors ambientals de la ciutat

Esteu aquí

Està adreçat a públic adult i familiar i té com a objectiu ampliar l’oferta educativa sobre aquesta temàtica a tota la població, sumant aquelles activitats que ja s’ofereixen als centres educatius i públic familiar de forma regular.

dimarts, 14 febrer, 2023 – 13:45


A partir d’aquesta setmana, comença un cicle de tallers i formacions anomenat ‘Vols conèixer?’ sobre temes mediambientals. Es tracta d’unes activitats pensades per persones adultes que volen participar en aquests formats i que fins ara estaven adaptades a un format per al públic infantil i adolescent.


L’oferta és molt variada: des de jornades de neteja de la platja, passant per plantacions agrícoles, visites guiades a exposicions o bé jornades de censos de animals i plantes als espais urbans o a la platja. Tot plegat, amb la participació del Consorci dels Espais naturals del Delta, el CRAM i l’AMB.


Les activitats són totalment gratuïtes i es poden consultar a elprat.cat/educacioambiental.  Trobareu el mode d’inscripció, horari resta de detalls de cadascuna d’elles a l’agenda municipal.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorResponsabilitat afectiva: superant el ghosting i el gaslighting
Artículo siguienteComença el Carnaval de la Gola!
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí