Inicio Actualidad Nou programa d’activitats per impulsar el projecte ‘Enfortir Cornellà’

Nou programa d’activitats per impulsar el projecte ‘Enfortir Cornellà’

L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa un nou programa d’activitats educatives i lúdiques obertes a tota la ciutadania a diferents espais públics sota el paraigües del projecte municipal “Enfortir Cornellà”. Es tracta d’una iniciativa per posar en valor els sòlids pilars sobre els que se sustenta la societat cornellanenca per afrontar el futur amb garanties fruit del treball comunitari i de la col·laboració ciutadana, dels agents socials, les entitats i els col·lectius locals.

MEDI AMBIENT
Cornellà vol esdevenir una CIUTAT MÉS VERDA, SOSTENIBLE I SALUDABLE al 2030 amb 3 grans reptes: Incrementar i millorar el verd urbà, promoure la mobilitat activa i sostenible i impulsar el consum eficient de recursos.

BENESTAR SOCIAL
Apostar PEL COMPROMÍS AMB LES PERSONES, posant-les al centre de totes les polítiques municipals per a no deixar a ningú enrere. 

MAS:  La Fira de la Solidaritat 2021 reflexiona sobre els efectes del canvi climàtic

CONVIVÈNCIA
Promoure una ciutat on l’educació pública i de qualitat, la cultura, la igualtat, la convivència i el civisme, la corresponsabilitat i la seguretat ens ajudin a reforçar el camí cap a una ciutat INCLUSIVA I CONFIADA, on les persones que viuen en ella es desenvolupin de forma autònoma, feliç i saludable.

Programa d’activitats fins al 30 de març

La nova programació compta amb 45 activitats repartides per tota la ciutat, a través de les cinc biblioteques municipals, els centres cívics, l’Orfeó Catalònia, la seu de la Peña Dominó, l’auditori de Sant Ildefons i el Castell. Es faran tallers, jocs i xerrades de temes diversos, com ara el medi ambient, el voluntariat, la seguretat o, fins i tot, la reducció de les factures de subministraments.

MAS:  “La ciutadania ha de saber que podem oferir serveis més enllà de les patrulles al carrer”

Per encetar el programa s’ha organitzat una matinal d’activitats aquest diumenge 12 de febrer, al carrer de Bonestar, d’11 a 13.30 h, amb quatre tallers diferents:

  • Taller de plantació: farem hidro-jardineres amb ampolles reciclades
  • Taller d’invents reciclats: taller creatiu per reflexionar al voltant de les energies netes, la innovació i les ciutats sostenibles
  • Taller d’aquarel·la: taller artístic per convidar a plasmar idees sobre la Cornellà del futur
  • Taller llapis cooperatiu: acció lúdic familiar que ens convida a reflexionar sobre la importància del treball en xarxa

Entra a ‘Què fer a Cornellà’ per ampliar aquesta notícia i conèixer altres propostes del cap de setmana

MAS:  Construccions Metál.liques Vilaró: Experticia en Estructuras metálicas en Lleida

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament del Prat farà una aportació de 2.000€ a la campanya d’emergència del Fons Català de Cooperació pels terratrèmols al Kurdistan, Síria i Turquia
Artículo siguienteL’Ajuntament amplia l’horari del Servei d’Informació i Atenció a Dones i també per a persones LGBTIQ+
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí