Inicio Actualidad Una seixantena de flamencs al Delta del Llobregat, captats pel Consorci dels...

Una seixantena de flamencs al Delta del Llobregat, captats pel Consorci dels Espais Naturals

Esteu aquí

Aquestes aus acostumen a veure’s tot l’any a la zona, tot i que no sempre s’aturen a la Marina de Cal Nani, on els han retratat aquest dimecres tècnics de l’ens

dimecres, 8 febrer, 2023 – 15:45


Un grup de flamencs fa parada a la Marina de Cal Nani. Al fons, pasten amb tranquil·litat uns cavalls de la Camarga. Aquesta bella imatge han pogut captar aquest dimecres prop de la desembocadura del riu, al Prat, els tècnics del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat. Els flamencs són una presència habitual al delta, però costa captar-los en instantànies així.


Aquest tipus d’imatges es poden captar especialment a primera hora del matí, abans de l’obertura al públic dels espais, quan la fauna encara reposa sense massa destorb. Així ho ha pogut fer aquest dimecres el tècnic del Consorci Ferran López.


Al Delta del Llobregat hi ha flamencs tot l’any. Els exemplars que habiten a la Mediterrània Occidental acostumen a desplaçar-se entre altres deltes, com la Camarga i el Delta de l’Ebre, i s’aturen al del Llobregat.


Es poden observar sovint al tram final del riu, per sota del pont de Nelson Mandela, perquè allà troben un nivell d’aigua no molt profund, menjar, i tranquil·litat. Ara bé, també es poden trobar puntualment en altres indrets del delta, com la maresma de les Filipines o, com ha passat aquest dimecres al matí, a la Marina de Cal Nani.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes entitats del Prat valoren positivament la 20a edició de la Mostra del Prat
Artículo siguienteCrida a la solidaritat ciutadana per la crisi humanitària a Turquia i Síria
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí