Inicio Actualidad Ja es coneixen les dates de preinscripció per a educació infantil, primària...

Ja es coneixen les dates de preinscripció per a educació infantil, primària i secundària del curs 2023-2024

Esteu aquí

Seran durant el mes de març

dimarts, 7 febrer, 2023 – 09:45


La Generalitat de Catalunya ha publicat el calendari de la preinscripció per al curs 2023- 2024 d’educació Infantil, Primària i Secundària:


  • Educació infantil (de 3 a 6 anys) i educació primària (de 6 a 12 anys): del 6 al 20 de març

  • Educació secundària obligatòria (de 12 a 16 anys): del 8 al 20 de març


Qui ha de fer la preinscripció?


Han de fer la preinscripció les famílies amb infants que el curs 2023-2024 començaran l’I3 i que, per tant, van néixer l’any 2020.


També ho hauran de fer les famílies de l’alumnat que ha d’iniciar l’ESO, aquell que necessita canviar de centre o el que arriba nou al municipi i vol accedir per primera vegada a qualsevol nivell educatiu.


Com es fa el tràmit?


La preinscripció s’emplenarà i es presentarà telemàticament. Trobareu més informació al següent enllaç a mesura que s’apropi les dates per fer el tràmit.


La resolució de dubtes a es durà a terme a l’OAC 360º (tel. 935 954 414). Si calgués, les famílies que vulguin acompanyament presencial han de contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) i demanar-hi cita, trucant al 933 790 050 (extensions 5334, 5335 i 5439), a partir del 27 de febrer.


Jornades de portes obertes


Del 21 de febrer al 2 de març es faran les jornades de portes obertes a les escoles i als instituts, per tal que les famílies puguin conèixer de primera mà els centres educatius. Trobareu les dates concretes de les portes obertes per a cada centre al següent enllaç.


Xerrada informativa “De camí a l’institut”


El dimecres 15 de febrer, a les 18 h, el Teatre Modern acollirà la sessió informativa “De camí a l’institut”. Les famílies amb fills i filles que actualment cursen 6è de primària s’hi podran informar sobre què suposa el pas de l’educació primària a la secundària. La xerrada la durà a terme una professional especialitzada en adolescència.


Aquest espai també servirà per informar les famílies sobre la preinscripció i l’adscripció als instituts de la ciutat. Aquestes explicacions aniran a càrrec de l’OME, de la Inspecció d’Educació i dels centres educatius.


Les inscripcions es poden fer al següent enllaç.


 

MAS:  El Prat commemorà l’any nou xinès amb una xerrada per donar a conèixer més la seva cultura

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’oficina del Síndic de Greuges visitarà el Prat el 13 de febrer
Artículo siguienteComencen el tallers per preparar l’acte central del Dia Internacional de les Dones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí