Inicio Actualidad Cornellà destina 7,1 milions d’euros del pressupost 2023 a inversions

Cornellà destina 7,1 milions d’euros del pressupost 2023 a inversions

L’Ajuntament de Cornellà ha destinat  uns 7,1 milions d’euros al capítol d’inversions que representa un 7,04% del pressupost de 2023per continuar avançant en la transformació i la naturalització de la ciutat. 

Des del consitori s’ha aconseguit que gairebé un 50% de la inversió es financiï amb l’aportació d’altres administracions: per exemple, 960.000 euros de fons europeus que es destinen al conveni de millora del transport urbà, les obres d’accessibilitat a Can Mercader (AMB) o l’equipament esportiu a l´escola Verdaguer (Diputació de Barcelona).

Alguns dels projectes contemplats ja van començat durant el 2022: és el cas de les obres de l’avinguda República Argentina, que aquest any es completen, l’obra dels carrers Tirso de Molina i Albert Einstein, la intervenció de millora d’espais públics, la remodelació del passeig dels FFCC, el nou local del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) i el conveni del transport urbà amb TMB.

MAS:  Petits Contes: el bon tracte a través dels relats

Entre els projectes nous, hi ha la milora de l’accessibilitat al parc de Can Mercader amb un nou ascensor entre el barri de Sant Ildefons i el parc, el programa de projectes urbans, la renovació del parc mòbil de la Brigada Municipal i el pavelló del CEIP Verdaguer. També es reserva part d’aquests diners per a inversions  en jocs infantils, mobiliari urbà i arbrat, el manteniment de les infraestructures i dels edificis i equipaments actuals (escoles, centres esportius i instal·lacions municipals) i millores en l’enllumenat públic, entre d’altres.

Principals inversions previstes als pressupostos 2023

Amplia la informació al Cornellà Informa de gener n.398


- Te recomendamos -
Artículo anteriorJa us podeu apuntar a una nova edició de la Cursa de la Dona!
Artículo siguientePrevenció contra la violència masclista amb l’alerta de l’App de Seguretat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí