Inicio Actualidad Comença la programació Cultura en Família, consulta-la a ‘Què fer a Cornellà’

Comença la programació Cultura en Família, consulta-la a ‘Què fer a Cornellà’

Aquest cap de setmana es reprèn la programació cultural ‘Cornellà Escènica’ organitzada per l’Ajuntament de Cornellà amb un espectacle familiar dins de l’apartat Cultura en Famíia. L’auditori Sant Ildefons acull aquest diumenge 5 de febrer l’obra “El fil vermell”.  L’obra ha estat premiada i reconeguda arreu d’Espanya, on ja s’ha representat, i la companyiaTutatisés una de les més conegudes del panorama català, amb ressò també internacional. 

“El fil vermell” és una de les grans apostes de la programació familiar d’aquesta temporada del Cornellà Escènica. No només per la seva escenografia, que és dinàmica, musical i resulta molt atractiva per al públic més petit, sinó també pel seu missatge de rerefons. L’obra està inspirada en la llegenda del fil vermell, la qual fa referència a què totes les persones a les quals estimem estan connectades amb nosaltres per un fil. Aquest fil no es pot veure ni trencar per més que passi el temps o la distància. Aquesta història serveix per treballar l’angoixa per ansietat entre els infants.

MAS:  Oberta la convocatòria de subvencions 2022 per entitats en els àmbits de persones amb diversitat funcional, gent gran, igualtat i participació

Llegeix al ‘Què fer a Cornellà’ l’entrevista realitzada a la companyiaTutatis

Entra a ‘Què fer a Cornellà’ per veure altres propostes d’activitats familiars

 I també L’Auditori de Cornellà, dins de la seva programació L’Auditori&Familiar, inclou nombroses activitats destinades al públic infantil i familiar.

PROGRAMACIÓ  CORNELLÀ ESCÈNICA GENER-MAIG 2023


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLluís Mijoler, sobre l’acord de pressupostos: “Es constata el fracàs dels qui volen imposar-nos una ampliació que no té sentit i que Europa mai hagués consentit”
Artículo siguienteL’Ajuntament de Cornellà i la Torre de la Miranda s’Il·luminen de verd en el Dia Mundial contra el Càncer
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí