Inicio Actualidad Noves formacions per a entitats i voluntariat durant el primer trimestre del...

Noves formacions per a entitats i voluntariat durant el primer trimestre del 2023

dijous, 2 febrer, 2023 – 12:30


Com cada trimestre, el Servei de Formació i Assessorament a Entitats i el Punt de Voluntariat ofereixen una nova oferta de formacions per a les entitats sense ànim de lucre i per a persones que vulguin fer voluntariat.


En aquesta ocasió, seran un total de 5 cursos que es duran a terme entre els mesos  de febrer i març.


Formacions per a entitats


Quatre de les cinc formacions que s’ofereixen aquest primer trimestre de l’any van dirigides a totes les entitats de la ciutat amb l’objectiu de dotar-les de recursos i facilitar les tasques que hauran de realitzar al llarg de l’any.


Per a la primera formació, “Com obtenir el certificat digital de representant de persona jurídica?” s’oferiran quatre dates diferents per facilitar l’assistència de les persones interessades.

MAS:  Comença l’aportació de sorra anual al litoral del Delta


La resta de formacions són les següents:


El propòsit de totes aquestes formacions és donar eines a les entitats per poder ampliar els seus coneixements i fer una millor gestió de les seves associacions i activitats.


Voluntariat


La darrera formació és específica de l’àmbit del Voluntariat i va dirigida a les persones voluntàries que participen dels projectes que s’ofereixen a la nostra ciutat.


Inscripcions


Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. Es poden realitzar a través de la web online.elprat.cat; al telèfon 93 379 00 50 (ext. 5600); presencialment a les Cases d‘en Puig de 9 a 20 h o enviant un correu a entitats@elprat.cat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚltims dies per apuntar-vos al concurs de comparses del Carnestoltes’23
Artículo siguienteEl proper dissabte 4 de febrer, el barri de Sant Cosme acull una jornada de dansa urbana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí