Inicio Actualidad Un espai polivalent i dinàmic per a la gent gran a Jardins...

Un espai polivalent i dinàmic per a la gent gran a Jardins de la Pau

Esteu aquí

La Sala Gran del centre cívic ha esdevingut un espai per a activitats diverses i intergeneracionals

dijous, 26 gener, 2023 – 09:30


El Centre Cívic Jardins de la Pau, organitza per a les persones grans una gran diversitat d’activitats: des de cursos i tallers (com Món Digital o Connecta Jove) a xerrades,  balls, passejades, club de lectura o Te-rtúlia, entre d’altres.


La tardor de l’any passat va tenir com a gran novetat, el retorn a la presencialitat i la reobertura de la sala de gent gran que es va rebatejar com a Sala Gran, amb la voluntat d’esdevenir un nou espai polivalent i intergeneracional, un espai per a tothom. La sala disposa d’un petit escenari, una pista de ball, un racó de lectura per llegir els diaris, taules per jugar a jocs de taula i una zona per a tallers de manualitats (on es van realizar tallers com pel Carnaval , Halloween, 25N i Nadal). D’altra banda, també es porten a terme tallers intergeneracionals on els més joves i els més grans poden trobar-se i jugar a videojocs, a jocs de taula. 

MAS:  Festa i activitats aquest diumenge a Can Mercader per commemorar el Dia Internacional de les Famílies


Com ja era habitual, un cop al mes, hi ha balls amb música en directe, on la gent gran balla i s’ho passa molt bé. S’hi dinamitzen balls temàtics com el ball de carnaval, el ball de blanc de l’estiu o el ball de Nadal, on també es fa cagar al Tió. Com a novetat, altres diumenges a la tarda es proposen activitats diferents i originals com Karaoke, Bingo musical o sessions de Punxadiscos (amb un DJ local i una usuària del centre).  Una altra de les novetats han estat els espectacles de varietats i d’improvisació. A més a més, d’unes lectures dramatitzades amb un petit grup de dones del barri. 


Actualment podeu visitar una exposició de fotografies on s’hi poden veure algunes de les activitats que us hem explicat i que han tingut lloc entorn la Sala Gran i la comunitat d’usuaris i usuàries del centre cívic.  Si voleu seguir les activitat per a gent gran que es fan al Centre Cívic Jardins de la Pau, podeu seguir el seu canal de difusió a través de Whatsapp (més informació a la recepció del centre).

MAS:  El directiu d'Estrella Galicia, Juan José Delgado, protagonitza la propera cita del Cornellà Creació Fòrum


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Taller Gran, l’espai creatiu de projectes artístics per a majors de 55 anys, ja està en marxa
Artículo siguienteDos nous centres educatius se suman a a la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Cornellà (XESCO)
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí