Inicio Actualidad Un espai polivalent i dinàmic per a la gent gran a Jardins...

Un espai polivalent i dinàmic per a la gent gran a Jardins de la Pau

Esteu aquí

La Sala Gran del centre cívic ha esdevingut un espai per a activitats diverses i intergeneracionals

dijous, 26 gener, 2023 – 09:30


El Centre Cívic Jardins de la Pau, organitza per a les persones grans una gran diversitat d’activitats: des de cursos i tallers (com Món Digital o Connecta Jove) a xerrades,  balls, passejades, club de lectura o Te-rtúlia, entre d’altres.


La tardor de l’any passat va tenir com a gran novetat, el retorn a la presencialitat i la reobertura de la sala de gent gran que es va rebatejar com a Sala Gran, amb la voluntat d’esdevenir un nou espai polivalent i intergeneracional, un espai per a tothom. La sala disposa d’un petit escenari, una pista de ball, un racó de lectura per llegir els diaris, taules per jugar a jocs de taula i una zona per a tallers de manualitats (on es van realizar tallers com pel Carnaval , Halloween, 25N i Nadal). D’altra banda, també es porten a terme tallers intergeneracionals on els més joves i els més grans poden trobar-se i jugar a videojocs, a jocs de taula. 


Com ja era habitual, un cop al mes, hi ha balls amb música en directe, on la gent gran balla i s’ho passa molt bé. S’hi dinamitzen balls temàtics com el ball de carnaval, el ball de blanc de l’estiu o el ball de Nadal, on també es fa cagar al Tió. Com a novetat, altres diumenges a la tarda es proposen activitats diferents i originals com Karaoke, Bingo musical o sessions de Punxadiscos (amb un DJ local i una usuària del centre).  Una altra de les novetats han estat els espectacles de varietats i d’improvisació. A més a més, d’unes lectures dramatitzades amb un petit grup de dones del barri. 


Actualment podeu visitar una exposició de fotografies on s’hi poden veure algunes de les activitats que us hem explicat i que han tingut lloc entorn la Sala Gran i la comunitat d’usuaris i usuàries del centre cívic.  Si voleu seguir les activitat per a gent gran que es fan al Centre Cívic Jardins de la Pau, podeu seguir el seu canal de difusió a través de Whatsapp (més informació a la recepció del centre).


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Taller Gran, l’espai creatiu de projectes artístics per a majors de 55 anys, ja està en marxa
Artículo siguienteDos nous centres educatius se suman a a la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Cornellà (XESCO)
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí