Inicio Actualidad L’Ajuntament contracta 12 joves a través del programa FPO Dual

L’Ajuntament contracta 12 joves a través del programa FPO Dual

Esteu aquí

Mentre adquireixen experiència laboral, es formaran en Programació Python i Sistemes Microinformàtics

dijous, 26 gener, 2023 – 11:30


L’Ajuntament del Prat ha contractat a 12 joves del municipi a través del programa FPO Dual, impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’objectiu d’aquest programa és que joves d’entre 16 i 29 anys sense estudis post-obligatoris es formin al mateix temps que adquireixen experiència laboral.


En aquest cas, els 12 joves, que han signat un contracte de 12 mesos de duració, es formaran en Programació Python i Sistemes Microinformàtics. En el marc del programa, simularan una start-up que donarà suport al departament de SITIC de l’Ajuntament. Quan acabin, rebran un certificat de professionalitat de nivell 2.


Aquesta és la segona edició del programa FPO Dual a l’ajuntament. El 2022 es va contractar 14 joves que, en el seu cas, han desenvolupat tasques administratives mentre han rebut formació com auxiliars administratius. Cristian Caballero, un dels joves contractats en la primera edició, valora que “és una molt bona oportunitat per aprendre mentre treballes i a més t’ho passes bé amb gent de la teva edat”.


El Prat aposta per la FP


El consistori està apostant de forma decidida i ferma per la formació professional (FP) i no només amb aquest programa. El passat 17 de febrer es va celebrar una nova sessió del consell de la FP, el qual té com a objectiu fomentar aquesta formació i la plena inserció laboral i professional del jovent de la ciutat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDos nous centres educatius se suman a a la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Cornellà (XESCO)
Artículo siguienteArtefactes Escènics clou el seu procés amb Sònia Gómez
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí