Inicio Actualidad Artefactes Escènics clou el seu procés amb Sònia Gómez

Artefactes Escènics clou el seu procés amb Sònia Gómez

Esteu aquí

El grup d’alumnes d’aquest espai de creació de L’Escola d’Arts en Viu presenten a la Sala Petita de L’Artesà un treball sobre el cos i l’abstracció

divendres, 27 gener, 2023 – 10:00


Al llarg de 5 mesos els nois i les noies inscrits al grup d’Artefactes Escènics de L’Escola d’Arts en Viu han estat aprenent com dur a terme processos de creació amb la coreògrafa i performer Sònia Gómez. Es tracta d’un grup de joves d’entre 13 i 16 anys, que estan cursant a L’Escola disciplines de música, dansa o teatre, i que es troben els dimecres per la tarda en aquesta assignatura d’Artefactes per experimentar i aprendre a través de la creació, sempre amb la mediació i l’acompanyament d’un o d’una artista. L’assignatura forma part dels espais de Confluències de l’oferta formativa de L’Escola i és a la vegada un projecte conjunt amb el Teatre L’Artesà, que és qui selecciona i aporta els i les artistes, vinculats a la pròpia programació del teatre o als seus projectes d’educació o mediació.


El treball de creació que han fet els i les participants amb la Sònia Gómez s’ha centrat en el propi cos, en el moviment i en l’experimentació de l’abstracció i de l’espai.


A partir d’ara, des del mes de febrer fins al mes de juny, el grup d’Artefactes escènics viurà un nou procés de creació amb un nou artista, David Espinosa, qui aportarà també als joves una mirada interdisciplinar i contemporània


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament contracta 12 joves a través del programa FPO Dual
Artículo siguienteLa plataforma ‘A Prop Teu’ ha gestionat més de 1.600 incidències durant 2022
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí