Inicio Actualidad Oberta la convocatòria dels Premis a la Innovació Metropolitana 2023 de l’AMB

Oberta la convocatòria dels Premis a la Innovació Metropolitana 2023 de l’AMB

Esteu aquí

Poden presentar-se empreses creades entre el 2018 i el 2022

dimecres, 25 gener, 2023 – 11:45


L’objectiu general dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana és reconèixer i premiar les empreses més innovadores creades els últims cinc anys (2018-2022) a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en especial l’emprenedoria liderada per dones i l’emprenedoria amb impacte a la indústria 4.0 i en el comerç i el turisme. La convocatòria per presentar-se romandrà oberta entre el 15 de gener i el 14 de febrer de 2023.


Aquests premis volen donar visibilitat i reconeixement a iniciatives empresarials innovadores que tinguin impacte en les àrees a les quals fan referència els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): salut i benestar, educació, producció i consum responsable, energia sostenible, eficiència energètica, transició digital, indústria 4.0, ciutats i comunitats sostenibles, aigua neta i sanejament, vida submarina i terrestre i millora ambiental i de la qualitat de vida, o que donin resposta a reptes i valors socials entre d’altres.


Els premis, promoguts per l’AMB i el Centre d’Empreses Procornellà, s’organitzen en tres categories: empreses liderades per dones, empreses del sector de Comerç i Turisme i empreses del sector de la Indústria 4.0. Cada premi serà dotat amb 6.000 euros per categoria i tots els finalistes (tres per categoria) obtindran un diploma de reconeixement com a una de les empreses més innovadores de l’AMB.


Informació ampliada a https://www.centredempresesprocornella.cat/premis-innovacio-empresarial-metropolitana-2023/


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí