Inicio Actualidad Les creadores i creadors del pessebre de la gent gran tornaran a...

Les creadores i creadors del pessebre de la gent gran tornaran a posar el seu granet de sorra en la investigació contra el càncer infantil

divendres, 20 gener, 2023 – 11:45


El pessebre de la gent gran és un projecte social, cultural i també solidari.


El motiu és que a banda de la construcció del pessebre de la plaça de la Vila, les persones voluntàries també realitzen petites figures i ornamentacions que es posen a la venda en un mercadet el mateix dia de la inauguració del pessebre.


D’aquestes vendes, és d’on s’extreuen els diners per ajudar any rere any a una causa solidària diferent.


L’equip del pessebre, format íntegrament per persones grans voluntàries, es va reunir el passat 18 de gener per decidir on es destinaven els diners recaptats enguany.

MAS:  La Policia Local del Prat del Llobregat i els Mossos d'Esquadra desmantellen un grup criminal que subministrava esqueixos de marihuana de gran qualitat a altres cultivadors


Com en les darreres dues edicions, la opció escollida va ser la de fer el donatiu a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Concretament, es destinaran 585€ a la investigació contra el càncer infantil.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConsells davant les baixes temperatures
Artículo siguienteCongelació dels impostos per a l’any 2023
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí