Inicio Actualidad L’Escola d’Arts en Viu present a l’oferta formativa de Cultura de gener...

L’Escola d’Arts en Viu present a l’oferta formativa de Cultura de gener a juny

Esteu aquí

Organitza 3 tallers amb professorat propi, de Musescore, Ukelele i Parlar en públic

dimecres, 18 gener, 2023 – 10:00


Dins de l’Oferta formativa de cursos, tallers i xerrades als Centres Culturals que els diferents equipaments han preparat per als mesos de gener a juny de 2023, L’Escola d’Arts en Viu hi presenta tres tallers impartits per professorat especialista.


Pensat per a un públic familiar, s’ofereix un curs de 6 sessions d’iniciació a l’Ukelele. El curs està pensat per a què s’hi apuntin mares o pares amb un fill o filla. La idea és introduir aquest instrument com una activitat familiar que poden fer conjuntament els adults amb els seus fills o filles. El curs l’impartirà la professora Judith Barros i es realitzarà al Centre Civic Sant Jordi-Ribera Baixa.

MAS:  La Cantata 2023 convida a “canviar-ho tot”


Pensat per a un públic jove i adult, a partir de 16 anys, s’ofereix un curs de 6 sessions per aprendre a Parlar en Públic. El professor de teatre de L’Escola Arnau Puig ensenyarà eines i recursos teatrals per millorar les habilitats a l’hora de parlar en públic. Es tracta d’un espai on descobrir i desenvolupar els propis recursos expressius i creatius. S’impartirà al Centre Cívic Palmira Domènech.


Per últim s’ofereix un curs de 4 sessions per aprendre a fer funcionar el programa Musescore, un software pensat per a l’edició de partitures musicals. Es tracta d’un programa gratuït, molt intuïtiu, que permet elaborar les pròpies partitures. Aquest taller està obert a nois i noies a partir de 13 anys, i també a adults. Impartirà el curs el professor Albert Burcet i es realitzarà a l’edifici del Centre Cultural Torre Balcells.

MAS:  El proper divendres 29 de setembre, jornada per conèixer el projectes de voluntariat del Prat


Les inscripcions estan obertes d’ençà del dia 11 de gener i continuaran obertes mentres quedin places disponibles. Es poden realitzar a través de la web online.elprat.cat o presencialment a qualsevol dels Centres Culturals de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.


Per a més informació específica d’aquests 3 cursos també es pot telefonar a L’Escola d’Arts en Viu 934794505.


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament de Cornellà aprova un pressupost de 113 milions d’euros per protegir i enfortir la ciutat
Artículo siguienteEls mòduls de Bicibox permetran estacionar patinets
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí