Inicio Actualidad Nit de Reis a Cornellà, tot a punt per rebre a Ses...

Nit de Reis a Cornellà, tot a punt per rebre a Ses Majestats

La ciutat ho té tot a punt per donar la benvinguda als Reis d’Orient, aquest dimecres 5 de gener!

Un cop tanqui les seves portes el Campament Oriental del Mag Maginet, començarà el compte enrere per a l’arribada dels Reis a Cornellà. L’arribada a la ciutat és un secret molt ben guardat pel Mag Maginet. Tan sols els infants que el visiten a la seva haima poden conèixer alguns detalls de com s’està preparant aquesta benvinguda dels seus amics: Melcior, Gaspar i Baltasar, i de com ajudar-los amb l’element màgic d’aquest any.

Sabem que faran la seva aparició a l’avinguda de la Fama,  a les 18 hores. Després de l’espectacle, cap a les 18.30 hores, els Reis i els personatges que els acompanyen es dirigiran amb les seves carrosses a l’Ajuntament de Cornellà per fer el tradicional parlament des del balcó (aproximadament a les 20.15 h). En acabar, sobre les 20.45 hores, continuarà la cavalcada per tots els barris de la ciutat. 

Enguany, la Cavalcada ha crescut: passa de set a dotze carrosses. A més de les carrosses dels Reis, acompanyats per les de la Fada Ondina i la del Mag Maginet, trobareu altres de noves com la Carrossa dels Xumets i alguna sorpresa més! Totes elles acompanyades de màgia, música i elements de llum.

A més, s’estrenaran dues peces musicals per amenitzar la cavalcada:

 “Ses Majestats arriben a Cornellà” del músic i productor Òscar Larios

  Com s’ho faran?’, creada per Carlos Gutiérrez i Patricia Medina, de la Companyia Parpelles.

 Potser en aquest vídeo podeu entreveure alguna pista més:

RECORDA

El 5 de gener: arribada S.M. Reis d’Orient

Avinguda de la Fama (al costat de la Fira de Cornellà)

18.00 hores

RECORREGUT CAVALCADA:

  

Més informació sobre La Nit de Reis a Cornellà de Llobregat 

Mantingueu-vos informats a les xarxes socials: @culturacornella @queferacornella


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí