Inicio Actualidad Col·labora amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja

Col·labora amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja

Un any més, la Creu Roja de Cornellà es mobilitza perquè tots els nens i nenes de la ciutat tinguin la seva joguina el dia de Reis. Des de fa unes setmanes està en marxa la campanya de recollida de joguines a diversos indrets del municipi. Els seus drets en joc‘ és el lema d’aquest any de la Creu Roja i garanteix que tots els nens puguin rebre una joguina nova, no sexista, educativa, no bèl·lica i cooperativa.

Tot just estem a la recta final, a pocs dies perquè hi arribin ses majestats els Reis Mags d’Orient a les llars de la ciutat, però encara sou a temps de col·laborar portant la vostra joguina solidària. Aquests dies, del 2 al 4 de gener, podeu portar-les als voluntaris que hi seran al Centre Comercial Splau (Av. del Baix Llobregat, s/n), d’11 a 20 hores. Un altre punt de recollida és a l’entitat de la Hermandad de Nuestra Señora del Rocío de Cornellà (Josep Masgrau, 61 baixos).

Una altra manera de col·laborar, per exemple, és participant el pròxim 8 de gener a la Cursa Solidària de Reis de Cornellà de Llobregat, que enguany arriba a la vuitena edició. Un dels objectius solidaris dels diferents actes de la Cursa de Reis és la recollida de joguines per als més desafavorits, que seran lliurats a la Creu Roja de Cornellà, encarregada de la distribució. Es podran lliurar les joguines en recollir el dorsal i el mateix dia de l’acte. 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí