Inicio Actualidad Any nou i propòsits saludables amb ‘Vine a fer esport salut’

Any nou i propòsits saludables amb ‘Vine a fer esport salut’

Comencem un nou any i us volem ajudar a complir els vostres propòsits de vida sana i saludable, amb el programa “Vine a fer Esport Salut” que torna amb més propostes dinamitzades i gratuïtes als parcs i places de la ciutat.

L’oferta contempla unes deu activitats setmanals i plans específics per al primer trimestre del 2023. Es tracta d’un conjunt d’activitats dirigides per personal expert que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i que ofereix diferents modalitats en funció de les condicions físiques dels participants. Per exemple: Ànim10 (treball cardiovascular i condicionament físic general), Passos a Mils (rutes guiades per diferents barris de la ciutat), la Masterclass saludable a Can Mercader els dissabtes al matí, i l‘Entrenament Corresolid@ris dirigit a runners de qualsevol nivell. Amb caràcter mensual, hi ha altres activitats com un Entrenament Corresolid@ris especial a l’Estadi Pilar Pons.

Més de 120 activitats esportives gratuïtes als parcs i places de Cornellà per practicar a qualsevol edat, recordeu que és aconsellable fer una  hora d’activitat física al dia.

Inscripcions a https://esportsalutcornella.cat

DESCARREGA’T EL PROGRAMA


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí