Inicio Actualidad El mes de desembre en xifres destacades, a Cornellà en Titulars

El mes de desembre en xifres destacades, a Cornellà en Titulars

Cada mes l’Ajuntament de Cornellà us oferirà un resum de l’actualitat més destacada amb el nou format CORNELLÀ EN TITULARS. El podreu consultar a aquesta mateixa web i també a través del facebook del Cornellà Informa

  @cornellainforma

CORNELLÀ EN TITULARS ofereix una visió ràpida i directa de les notícies de la ciutat i de la gestió municipal basada en imatges i xifres rellevants.

La remodelació de la Rambla Anselm Clavé, la il·luminació nadalenca o els visitants de l’exposició ‘Sant Ildefons, una història compartida’ són algunes de les notícies que han generat titulars a la ciutat i que serveixen per resumir el mes de desembre.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí