Inicio Actualidad Més de 7.000 persones han gaudit de “Sant Ildefons, una història compartida”

Més de 7.000 persones han gaudit de “Sant Ildefons, una història compartida”

L’exposició “Sant Ildefons, una història compartida” ha estat dos mesos (des del 12 d’octubre fins a l’11 de desembre) ubicada a una enorme carpa a la plaça de Sant Ildefons, per la qual han passat 6.684 visitats. A més, s’han realitzat 24 sessions d’activitats complementàries, entre elles visites guiades, cinefòrums, taules rodones, tallers i una matinal festiva, per les quals han passat uns 755 participants.

En total, 7.439 persones han gaudit de la mostra, un recorregut històric per l’origen i la construcció del paisatge humà del barri, des del 1960. Un repàs en imatges i dades dels moments més trascendentals al barri i de testimonis orals dels seus habitants que detallen les vivències personals d’aquesta història compartida.

MAS:  Comencen les activitats per commemorar el Dia d’Acció per a la Salut de les Dones

Justament, es va complementar aquest visió més personal, amb una exposició complementària a l’exterior de la carpa, amb un recull de fotografies de Luisa Silva que mostrava persones de diversa procedència, precisament a través de les seves mirades.

   

      


- Te recomendamos -
Artículo anterior“La ciutadania ha de saber que podem oferir serveis més enllà de les patrulles al carrer”
Artículo siguienteUn any de celebracions
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí