Inicio Actualidad Ja us podeu apuntar als nous cursos del Centre de la Dona

Ja us podeu apuntar als nous cursos del Centre de la Dona

El Centre d’Informació i de Recursos per a les Dones (CIRD) ja té a punt la nova programació de cursos i tallers adreçats a les dones per al primer trimestre de l’any.

Les propostes d’aquest hivern inclouen tallers dedicats a la defensa personal (en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Cornellà) o els cercles de dones, així com cursos, en aquest cas amb sessions setmanals, dedicats a l’entrenament de l’autoestima, la història del teatre, i la literatura amb perspectiva de gènere. També s’ha programat una conferència a finals del mes de gener, adreçada a persones grans o dependents, o els seus cuidadors, per aprendre a vestir-se sol/a.

Les inscripcions són obertes fins al 12 de gener, només cal que truqueu al 93 474 28 41 o bé envieu un correu electrònic a igualtat@aj-cornella.cat.
CONSULTEU EL PROGRAMA 

MAS:  L’alcalde del Prat convida els presidents del Govern espanyol i la Generalitat i d’altres autoritats del país a visitar l’espai natural de la Ricarda

- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà multarà amb 850 euros les persones que deixin les escombraries fora dels contenidors
Artículo siguiente“La ciutadania ha de saber que podem oferir serveis més enllà de les patrulles al carrer”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí