Inicio Actualidad El Servei d’Intervenció Socioeducativa de l’Ajuntament avalua els seus dos anys de...

El Servei d’Intervenció Socioeducativa de l’Ajuntament avalua els seus dos anys de posada en marxa amb una jornada tècnica

divendres, 16 desembre, 2022 – 11:00


A finals de novembre, es va dur a terme una jornada tècnica per avaluar el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) de l’Ajuntament, un servei que es caracteritza per l’atenció especialitzada, intensiva i de proximitat a famílies amb infants i adolescents del Prat (0-18 anys), ateses des dels Equips del Servei Bàsic d’Atenció Social.


A la trobada va participar personal tècnic de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i del Consell Comarcal del Baix Llobregat. També en va formar part, l’equip municipal de l’Ajuntament encarregat de proporcionar aquest servei a la ciutadania pratenca.


La jornada es va dividir en dues parts. La primera va servir per fer un retrospectiva del servei durant els seus dos primers anys en marxa a la ciutat. L’objectiu va ser posar en comú i debatre sobre tots aquells aspectes que estan tenint un impacte positiu en les persones usuàries.


En aquesta part de la sessió, també es van posar sobre la taula el reptes de futur que té el servei per millorar encara més la seva incidència en l’atenció de famílies, infants i jovent.


Testimonis


La segona part de la sessió va servir per posar cara i ulls a les persones de la nostra ciutat que ja estan rebent el suport i l’acompanyament del Servei d’Intervenció Socioeducativa a la nostra ciutat.


A través dels seus testimonis, les persones assistents van poder conèixer l’impacte positiu que les famílies amb infants i joves estan rebent des de la posada en marxa del servei.


Com s’hi pot accedir?


En cas de voler accedir al servei, es pot consultar al propi equip referent del servei bàsic d’atenció social.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí