Inicio Actualidad Una cinquantena d’activitats per celebrar el Nadal a Cornellà

Una cinquantena d’activitats per celebrar el Nadal a Cornellà

Aquest any el Nadal arriba carregat d’un bon nombre de propostes tradicionals, culturals i populars per a totes les edats, organitzades per l’Ajuntament de Cornellà i les entittas de la ciutat.

Aquest cap de setmana ja vam inaugurar el primer pessebre a la Parròquia Sant Miquel, i divendres 16 serà el torn de l’Església de Santa Maria. També han començat les activitats esportives solidàries i els tallers nadalencs a les biblioteques. Són les primeres activitats d’aquestes festes, a les quals els hi segueix una setmana molt especial amb la presentació del Conte de Reis i la inauguració de la Mostra del Grup de Pintors al Castell, per exemple. Escalfem motors per a un cap de setmana que es preveu molt màgic amb les cantades i els concerts de Nadal, la Fira de Santa Llúcia als voltants de la plaça de l’Església, activitats infantils i cercaviles nadalenques a diferents indrets, i fins i tot la visita del Pare Noel a la plaça Pallars...

Tampoc no faltaran fidels a la seva cita: la 29a Fira Infantil de Nadal, la Dona dels Nassos, el Campament Oriental del Mag Maginet, les visites a la Torre de la Miranda i, finalment, l’arribada i cavalcada dels Reis Mags d’Orient.

A més, hi ha una novetat molt especial per als més petits de la casa: tant al Campament com a la Cavalcada hi haurà un espai per a recollir els xumets dels infants. Al Campament trobareu el ‘Bosc dels xumets’ i a la Cavalcada estrenem la ‘carrossa dels xumets’. No us perdeu la cavalcada de Reis perquè aquesta no serà l’única sorpresa, estigueu atents a les noticies i les xarxes socials municipals per saber-ne més.

Esteu a punt per celebrar un Nadal com mai? Som-hi! 

Tota la informació sobre les activitats de Nadal 2022 i Reis 2023 a Cornellà

Descarrega’t l’Agenda d’activitats de Nadal i Reis


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí