Inicio Actualidad El Pessebre Vivent del Prat rep més de 8.000 persones en la...

El Pessebre Vivent del Prat rep més de 8.000 persones en la seva 21a edició

dilluns, 12 desembre, 2022 – 13:15


Els dies 10 i 11 de desembre es va celebrar al CEM Julio Méndez la 21a edició del Pessebre Vivent del Prat, organitzat per Amics de Sant Cosme amb el suport de moltes entitats de la ciutat i l’Ajuntament del Prat.


Aquest acte comunitari, emmarcat dins de les activitats de Nadal, va recrear diferents escenes quotidianes, oferint a les més de 8.000 persones visitants, diferents representacions en directe de la vida, successos i oficis típics d’aquella època.


Enguany, es va poder gaudir d’un nou itinerari de degustació, amb castanyes, pestinyos i all i oli. També es va recuperar la presència d’animals de granja com galls, gallines, ovelles i bens. Una altra novetat va ser una gimcana per infants que els hi va permetre participar al Pessebre Vivent d’una manera dinàmica i alegre.


A la sortida del pessebre es va oferir una xocolatada amb melindros a totes les persones visitants i també un mercat artesanal ubicat al Passeig Lluis Serra i Giribert.


L’èxit d’aquest esdeveniment va ser fruit de totes les persones voluntàries que hi van participar i que van fer d’aquesta edició una de les més originals i atractives per al públic.


Podeu consultar les fotos del pessebre en aquest enllaç i també del vídeo del Prat.TV.


14a edició del Concurs fotogràfic del Pessebre


Recordeu que encara es pot participar en la 14a edició del Concurs fotogràfic del Pessebre. Un homenatge ciutadà al treball desinteressat de les persones col·laboradores i voluntàriess que fan possible el Pessebre Vivent.


Podeu consultar les bases del concurs aquí.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí